Berna Laçin'e Soruşturma Açıldı

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına sosyal medya üzerinde bir paylaşımla karşı çıktı. Laçin hakkında ‘Halkın Dini Değerlerini Aşağılama’ suçu çerçevesinde soruşturma başlatıldı.

04.07.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-10:40) Berna Laçin'e Soruşturma Açıldı

Berna Laçin son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarının ardından 'İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!' ifadelerini kullanarak sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Berna Laçin hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Halkın Dini Değerlerini Aşağılama' suçu çerçevesinde soruşturma başlatıldı.

'İNANÇLAR BENİM HASSAS KONUM'

Gelen tepkiler ardından Berna Laçin sosyal medya üzerinden önemli açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu Laçin, "Dinle ilgili tek kelime etmedim, niye tutup kendi dinime laf edeyim zaten! Medine deyince neden sadece İslam geliyor aklınıza! Bir Arap şehri orası ve günümüzde bir toplumsal düzeni var! İsveç’le ilgili bir şey desek Hristiyanlara mı laf etmiş oluyoruz! Şehirler ayrı içindeki kutsalları ayrı! Kutsal olan Araplar değil, orası bizim değil biz de Arap değiliz! Aynı cümle içinde İslamiyet ile bu kadar küfrü beraber kullanmak da nasıl bir Müslümanlık anlamadım! Hem ayıp hem günah! İslamiyet ile söylediğimin uzaktan yakından ilgisi yok! Net! Meseleyi oraya çekmeye çalışmak kötü niyettir, bu da net! Çocuklar ölmesin noktasında bile buluşamıyoruz ya günahın büyüğü asıl orda!" ifadelerini kullanarak Instagram üzerinde iddialara ve tepkilere cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal