Berat Albayrak'tan Kritik Savaş Açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bakan Albayrak, "Tarihi günler yaşıyoruz. Son 15 senedir fiili olarak sürdürdüğümüz savaşla karşı karşıyayız, bir mücadeleyle burun burunayız" dedi.

31.03.2018-11:36 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-12:49) Berat Albayrak'tan Kritik Savaş Açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Sahra Sultan Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen AK Parti'nin Sultangazi İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Sultangazi'nin yapılan hizmetlerle ciddi noktalara geldiğini ifade etti ve bu hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ederek gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak, ‘Tarihi günler yaşıyoruz. Son 15 senedir fiili olarak yürüttüğümüz savaşla karşı karşıyayız, bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Son zamanlarda hepimizin malumu artık fiili değil, resmi bir savaşa giren bu süreç, Afrin'de artık bir avuç teröristle değil, Türkiye olarak biz yalnızca PKK/PYD/YPG ile mi mücadele ediyoruz? Onların arkasında sağladıkları silahlarla, tüfeklerle, roketatarlarla, füzelerle bu destekler noktasında, iş makineleriyle açtıkları tünellerle, malum bazı ülkelerle de savaşıyoruz.’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal