Berat Albayrak'tan İnce'ye Tarihi Bor Cevabı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mitingde "bordan cam üreteceğiz" diye vaatte bulunmuştu. Enerji Bakanı Albayrak’tan İnce’ye cevap geldi.

12.06.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-15:01)

Seçime günler kala cumhurbaşkanı adayları il il dolaşarak vatandaşlara hitap ediyor. 24 Haziran günü sandıktan zaferle çıkmak için cumhurbaşkanı adayları mitinglerde seçim vaatleri anlatıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gerçekleştirdiği bir mitingde ‘bordan cam üreteceğiz’ diye seçmene vaatte bulunmuştu. Zaten İnce’nin bu bor çıkışında birkaç saat önce dev bir ‘bor’ anlaşması yapılmıştı. Bu bor anlaşmasından ‘habersiz’ olan İnce, seçmeni kandırmak için bor argümanını kullandı. Seçmene her yaptığı gerçekleştiremeyeceği yada zaten gerçekleşmiş vaatleri sunan Muharrem İnce, yine duvara tosladı.

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bu sözlerine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak öyle bir cevap verdi ki İnce tekrar açmadı.

Berat Albayrak, borun işlenmesi konusundaki hedeflerinin çok üst seviyede olduğunu belirterek, boru savunma sanayisinde kullanılacağını ifade etti. Bordan ısıya dayanıklı camların çok uzun yıllar önce ürettiklerini ifade eden Albayrak, İnce’ye cevap verdi.

Tabii ve Enerji Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın bu cevabından sonra CHP’li aday bir daha bu konuyu açamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal