Berat Albayrak'tan 'Apolet' Cevabı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile alakalı sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

04.06.2018-17:54 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-17:55)

Enerji Bakanı Albayrak, "Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker önünde hazır ol da duruyorlardı. 'Aman asker ne der?' diye titriyorlardı. Şimdi Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye sivil siyasetini öğrendi’’ diye konuştu.

MUHARREM İNCE'YE TEPKİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İsmail Metin Paşa ile ilgili sözlerini çok sert sözlerle eleştirdi. Bakan şu şekilde konuştu:

"FETÖ kimden medet umuyor, terör örgütleri hangi sonuç için beklenti içinde? Kimler tekrar sahaya inmek için fırsat kollayacak? Kim kime umut veriyor?" diye soran Albayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İşte biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker önünde hazır olda duruyorlardı. 'Aman asker ne der?' diye titriyorlardı. Bu da gelişme. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde sivil siyaseti de öğrendiler. Seçilmişliğin üstünlüğünü, milli iradeyi öğrendiler. Kimin apoletini sökecekmiş, İsmail Metin Temel'in. Kimdir İsmail Metin Temel? FETÖ'nün özel olarak öldürülmesi talimatını verdiği komutan. Afrin zaferinin şanlı komutanı’’

Enerji Bakanı Albayrak ‘’Teröristlerin korkulu rüyası. FETÖ'ye, PKK'ya bundan iyi vaat olur mu? 15 Temmuz'da FETÖ'ye geçit vermeyen bu millet, bu kalleşliğe geçit verir mi? Bu millet 15 Temmuz'da bunların umut verdiği o hainlerin apoletlerini söktü. Apoleti millet söker millet’’ dedi ve ardından ekledi ‘’Şimdi siz, o hainlerin sevineceği bir hamle yaparsanız, bu milleti dim dik o geceki gibi karşında bulursunuz. Bu millet kahramanlarını kimseye yedirtmez. Bu millet teröristleri sevindirmez’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal