Berat Albayrak ve Ailesine Yöneltilen Hakaret Paylaşımına Yönelik 11 Gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müstakbel damadı Bakan Berat Albayrak'a ve ailesine yönelik yapılan çirkin ve haksız eleştirilerle ilgili oldukları belirlenen 11 kişi yakalandı.

01.07.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-15:46) Berat Albayrak ve Ailesine Yöneltilen Hakaret Paylaşımına Yönelik 11 Gözaltı

Dördüncü çocuklarını kucaklarına alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak ve eşi Berat Albayrak'a yönelik ağır ifadeler kullanıldı. 

Bu doğrultuda ağır açıklamalarda bulunan 11 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da da 5 kişi gözaltına alındı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlarla ilgili gözaltılar devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla çirkin paylaşımlarda bulunan sosyal medya hesapları tespit edildi. Gerçekleşen soruşturmanın ardından 5 kişi gözaltına alındı. 

Bu doğrultuda yazılı bir açıklama gereği duyan Emniyet Genel Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı:
''Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın şahsına ve ailesine yönelik olarak 30.06.2020 tarihi itibariyle sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yaparak kişi ya da kurumları hedef gösteren hesaplara yönelik yapılan çalışmalarda, tespit edilen 19 hesap yöneticisi içerisinden 11 şahsın yakalanarak gözaltına alınmaları sağlanmıştır.

Söz konusu şahıslar hakkında adli tahkikat devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatı, suç ve suçlularla mücadeleyi her alanda olduğu gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edecektir.''

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal