Berat Albayrak Türkiye Müjdesini Verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2019 yılının Türkiye bakımından tarihi bir dönem olduğunu ifade etti.

05.01.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 05.01.2018-09:33) Berat Albayrak Türkiye Müjdesini Verdi!

Albayrak, AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret etti, sonrasında AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı kapsamında Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin, meydana gelen olaylara basit bir gözle bakılmamasını gösterdiğini belirten Albayrak, içeride ve dışarıdaki hiçbir gelişmenin birbirinden bağımsız olmadığının da görüldüğünü anlattı.

Albayrak, bu doğrultuda son birkaç aydır bölgede, İran'da, Kudüs'te, Suriye ve Irak gibi ülkelerdeki olayların son iki seçim kampanyasında dile getirdikleri 'Acaba bir mezhep savaşı mı körükleniyor' sorusunu akla getirdiğini ifade etti.

Albayrak, AK Partili olmanın artık siyasi bir partinin üyesi veya temsilcisi olmak anlamında gelmediğini ve bunun 15 Temmuz'da net bir şekilde gösterildiğini belirtti.

AK Parti iktidarı olarak Türkiye'yi pozitif gündemle ayrıştırarak daha ileri bir noktaya taşımak için uğraştıklarını ifade eden Albayrak, "Biz bunu nasıl istiyorsak, birileri de bir o kadar bu gündemi kirletip farklı bir noktaya taşıyıp, eski Türkiye'ye, uçuruma sürüklemeye, kamplaşmaya sevk etmeye çalışıyor. Türkiye büyümede dünyayı geride bıraktı. Sanayide tarihi rekor kırıyoruz. Adamın, Allah selamet versin diyeceğim ama zor yani... Bakıyorsunuz, gündem değiştirmeye çalışıyor, belge, ispat yok. 2010 yılında aynı yalana sarılacaksın, rezil olacaksın, utanmayacaksın, yüzün kızarmayacak. 2012'de, 2014'te, 2016'da aynı. Bu millet bıktı ama bunu dinleyenler bıkmadı hayret veya ne zaman bıkacak?" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal