Belediye Ekipleri Flaş TV'nin Kapısına Dayandı

Türk televizyonculuk tarihinde önemli bir yere sahip olan Flash TV'nin Bursa'da bulunan kanal binasını yıkmak için belediye ekipleri harekete geçti.

06.02.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-14:37) Belediye Ekipleri Flaş TV'nin Kapısına Dayandı

Flash TV'nin patronu Ömer Ziya Göktuğ'un Bursa'daki Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerinde ortalama 20 senelik binası ilerleyen mahkeme sürecine rağmen, Bursa belediyesi ekipleri tarafından getirilen greyderler kapıya dayandı.

'EMİR BU ŞEKİLDE'

Elde edilen bilgilere göre, 1990 senesinde 38 bin metrekare alan üzerine inşaa edilen Tower Plaza önüne gelen belediye ekiplerine Flash TV görevlileri, 'İmar affının olduğunu' ifade etseler de, belediye yetkilileri 'İdari mahkeme kararları var. Binanız çürük, yıkacağız. Emir böyle!' şeklinde karşılık verdi.

1 HAFTA SÜRE TANINDI

Mahkeme sürecinin sürdüğünü belirten Flash TV görevlilerinin, 'Her mahkeme kararına bu kadar hızlı mı uyuluyor? Nedir bu öfke? Bilirkişinin tespitlerine yaptığımız itirazlar halen mahkeme sürecinde. Hukuki süreç henüz tükenmedi.' sözlerine karşılık olarak, belediye görevlileri, 'Greyderleri şimdi çekiyoruz ama size 1 hafta süre veriyoruz. 1 hafta sonra burayı yıkacağız!' şeklinde konuşarak Flash TV'nin kapısına dayanan greyderleri geri çektiler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal