Belediye Başkanı, Maymunun Taşlı Saldırısına Uğradı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle açılışı yapılan şempanze adasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına maruz kaldı.

05.10.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-11:43) Belediye Başkanı, Maymunun Taşlı Saldırısına Uğradı

Gaziantep Hayvanat Bahçesinde yapılan şempanze adasının açılışını gerçekleştirilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hayvanat bahçesini gezisi tuhaf ve renkli görüntülere şahit oldu. Belediye Başkanı Fatma Şahin'in maymunlar ile yaşadığı dakikalar bazen korkuttu bazen de eğlendirdi.

Bakıcısının kucağından Belediye Başkanı Şahin'in kucağına atlayan maymuna tıbbi maske takılmaya çalışıldı. Fatma Şahin'in kucağındaki şempanzeye bakıcılarının müdahalesi maskesi takıldı. Ancak maymun maskeden rahatsız olunca maskeyi yere attı.

Hem 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü hem de açılış sebebiyle açıklama yapmak isteyen Fatma Şahin'in mikrofonunu şempanze aldı. Bakıcısının kucağındaki maymun Belediye Şahin'in elinden çekip aldığı mikrofonu ilk olarak kokladı, ardından da ısırmaya çalıştı. Şahin, bu olay karşısında çabasıyla mikrofonu alarak, açıklamasını sürdürdü.

Fatma Şahin'in açıklama yaptığı sırada yanındaki bakıcının kucağındaki şempanzenin saldırısından da refleksi sayesinde kurtuldu. Maymun elindeki mikrofonla açıklama yapan Fatma Şahin'in kolunun kendisine yakınlaştığını fark edin ağzı ile manevra yaptı. Maymunun hareketliliğini göreb Fatma Şahin de hemen kolunu çekip, ısırılmaktan son anda kurtuldu.

MİKROFONU YERE ATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, açıklamasını sonlandırdıktan sonra, 'Can bir selam ver' ifadesini kullanarak, mikrofonu maymuna uzattı. Sinirli maymun, mikrofonu bu defa da yere fırlattı.

Bu olay etraftakileri güldürdü. Programda açıklama yapan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

'Çok güzel bir bahçedeyiz ve çok özel bir gündeyiz 4 Ekim günündeyiz. Hayvanlarımızı korumamız lazım. Bütün evren bize emanet. Canlılar bize emanet. Çiçeği böceği bize emanet. Bu emanetlerin gereğini yapmamız için Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 4'üncü Gaziantep hayvanat bahçesindeyiz. Her hayvan sevildiğini hissetmek istiyor. Bütün emanetlere baktığımız zaman bu çalışmaları tamamlamamız gerekiyor. Bugün de şempanze adasını hep birlikte tamamladık ve açılışını yapacağız.'

TAŞLA SALDIRDI

Açılıştan sonra da şempanze adasını dolaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin maymunların olduğu kafesin önünde şok oldu. Kafesten maymunlara marul vermek isteyen Belediye Başkanı Şahin, öfkeli bir şempanzenin taşlı saldırısına maruz kaldı.

Maymunun attığı taş kafesin demir korkuluklarına çarparak dağıldı. Fatma Şahin, dağılan taşın parçalarından da anlık refleksi sayesinde kurtuldu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal