Bekir Bozdağ Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalar Yaptı!

Bir televizyon programında açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Suriye'nin toprak bütünlüğü konusunda hassas olduklarını, OHAL'in uzatılması gerektiğini ve FÖTE'ye karşı mücadelenin bitmediğini belirtti.

05.04.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-11:23) Bekir Bozdağ Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalar Yaptı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, bir televizyon kanalında gündeme bağlı son derece önemli değerlendirmelerde bulundu.

YPG/PYD hain terör örgütleri Afrin'den nasıl yok edildiyse, şimdi Tel Rıfat'tan arındırılacak. Orada da sona doğru ilerliyoruz.

Suriye'nin toprak bütünlüğünü böldürmeyiz diyen Bozdağ, Suriye'de dini temelli bir dönüşüme gidilmesine biz izin vermeyiz. Bu son derece hassas bir konudur diyen Bozdağ, aynı zamanda ülkemizim bugüne kadar savunduğu çizginin Türkiye ve Suriye tarafından da benimsendiğinin altını çizdi.

Bozdağ, hakikaten bölgede terör örgütlerini ve teröristleri temizlenmesini istediklerine vurgu yaptı. Bunlar yapıldığı zaman bizim için problem yok eğer yapılmazsa Türkiye buraları temizleyecek güce ve imkana sahiptir şeklinde konuştu.

Bekir Bozdağ, ‘’Kılıçdaroğlu’ndan Zeytin Dalı Harekatı devam ederken bir kamuflaj giymesini ve Mehmetçik'e moral vermesini isterdim’’ dedi.

MİT’in yurtdışında yürüttüğü operasyonlara değinen Bozdağ ‘’MİT, yurtdışında yürüttüğü operasyonlarla FETÖ'ye büyük bir darbe indirmiştir. Kosova'daki operasyon mühim bir başarıdır. MİT, şimdiye kadar 18 ülkeden 80 FETÖ'cüyü paketleyip ülkeye getirdi.’’ dedi.

Merakla beklenen konuya da açıklık getiren Bozdağ, olağanüstü halin(OHAL) uzatılma ihtiyacının olduğu ve TBMM kabul ederse OHAL yeniden uzatılabileceğinin altını çizdi.

Bozdağ erken seçim konusunda net konuştu ‘’Erken seçim yok. Herkes hesabını 2019'un mart ve kasım seçimlerine göre yapsın." dedi.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal