Bekir Bozdağ Erken Seçim Açıklaması Seçim İkinci Tura Kalır Mı?

Erken seçim kararıyla ilgili konuşan Hükümet Sözcüsü Bozdağ seçimin ikinci tura kalması durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19.04.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-11:18) Bekir Bozdağ Erken Seçim Açıklaması Seçim İkinci Tura Kalır Mı?

Erken seçim kararıyla ilgili konuşan Hükümet Sözcüsü Bozdağ seçimin ikinci tura kalması durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Seçim 2. tura kalmaz, piyasadan belli. Anketler çok net ortadadır. Bizi sevmeyen anketlerde de görünüyor." İfadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, konuk olduğu programda, erken seçim başta olmak üzere gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunan Bekir Bozdağ, "İkinci turda bizim adayımıza oy verirler planı yapıyorlar. Bu şark kurnazlığıdır. Seçim 2. tura kalmaz, bu durum piyasadan belli. Anketler çok net ortadadır. Bizi sevmeyen anketlerde de bu durum görünüyor." diye konuştu.

İşte Bozdağ'ın açıklamasının o kısmı:

"SEÇİM 2. TURA KALMAZ, PİYASADAN BELLİ"

"Onlar milleti aldatma formülü geliştirelim diyorlar. İkinci turda bizim adayımıza oy verirler diyorlar. Bu şark kurnazlığıdır. Seçim 2. tura kalmaz, piyasadan belli. Anketler çok net ortadadır. Bizi sevmeyen anketlerde de aynı durum görünüyor. Danışıklı dövüş yapanlara millet izin vermeyecektir. Bu sistemin ilk uygulayıcı lideri olarak Erdoğan seçileceği kesindir. MHP ve AK Parti millete hile yapmayan partilerdir. İttifak yapılacaksa açık yapılmalı, şark kurnazlığı olmamalıdır. Ahlaklı olmalıdır. Biz biliyoruz ki, HDP ile CHP'nin oyları aynı adayda birleşecektir. İster ittifak yapsınlar, ister yapmasınlar."

Bekir Bozdağ katıldığı programda erken seçim kararının neden 24 Haziran'da yapılacağı ile ilgili konuda da açıklamalarda bulunmuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal