Bekir Bozdağ Açıklama Yaptı: Macron'a Cevap Verdi!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Türkler ve Rusları ayırmayı başardık" diyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a "Ne Rusya ne de ABD ile aynı hedefe koşuyoruz." diyerek yanıt verdi.

16.04.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-11:18) Bekir Bozdağ Açıklama Yaptı: Macron'a Cevap Verdi!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Türkler ve Rusları ayırmayı başardık" ifadelerini kullanan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a cevap verdi. Bozdağ, "Ne Rusya ne de ABD ile aynı hedefe koşuyoruz.’’ sözlerini kullandı

Bölgedeki hedeflerimiz Rusya ve İran'la örtüştüğü zaman onlarla birlikte hareket etmekten çekinmedik" şeklinde konuşan Bozdağ şu ifadeleri dile getirdi:"Türkiye, rejimin kayıtsız şartsız desteklenmesine de karşıdır. Türkiye, bu kadar suç işleyen Esad rejiminin ayakta durmasını desteklemiyor. Türkiye, ABD ile aynı hedeflere koşan bir ülkedir. Bölgedeki hedeflerimiz Rusya ve İran'la örtüştüğü zaman onlarla birlikte hareket etmekten çekinmedik. ABD ile de hareket etmekten çekinmedik. Doğru kimse onunla beraber hareket ettik. Biz bölgede çatışmanın sürmesinden rahatsızız. Bu bölgede bilek güreşi yapılmasından rahatsızız. Bizim istediğimiz tek şey, artık kanın durması, gözyaşının durması, çözümün siyasi yönüyle hayata geçirilmesidir"

KILIÇDAROĞLU'NA ESAD ELEŞTİRİSİ 

"800 bini aşkın sivil, çocuk, kadın, masum, savunmasız insan Esad'a bağlı güçler tarafından katledildi. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan Esad'a karşı hiç bir laf duymadım" diyen Bekir Bozdağ, "Keşke Esad'a karşı, nasıl vicdansızlık yaptın, sen insanlıktan nasibini aldın mı demiş olsaydı. Şu anda Suriye'de pek çok ülke var. Kendi ülkeni başka ülkelerin at koşturduğu bir yere nasıl çevirdin deseydi. Bu üstü kapalı Esad'a destek vermektir. Masum, savunmasız insanları kimyasal silahlarla öldürmesi suç mudur değil midir? Eğer suç ise, Esad'a yaptırım uygulamanın nesi yanlış olabilir. Esad, kurduğu gayrı meşru güçlerle doğrudan kadınları, çocukları hedef almaktadır. Kendi milletvekillerini Esed'e gönderiyor, onunla fotoğraf çektiriyor. Öte yandan da Esed'in bütün yaptıklarını yok sayıyor ve adeta Esed'e üstü kapalı bir destek veriyor. Şu anda yaptığı budur"

CHP'NİN OHAL KARŞITI OTURMA EYLEMİ

AK  Parti'yi oturarak engellemeleri mümkün değil. AK Parti yoluna devam edecek.  Benim onlara tavsiyem, şimdi oturma vakti değil, ayağa kalksınlar, AK Parti'yi örnek alsınlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal