Bedrettin Dalan'ın MHP Adayı Olduğunu Söyleyen "Kaynak" Kim?

Bugün MHP kaynaklarından alındığı iddia edilen habere göre Bedrettin Dalan MHP'nin İstanbul adayı olarak gösterilecekti. Dalan'ın bu iddiayı yalanlamasının ardından kafalarda kim bu "MHP'li kaynak" sorusu belirdi.

31.10.2018-15:55 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-15:44) Bedrettin Dalan'ın MHP Adayı Olduğunu Söyleyen "Kaynak" Kim?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, AKP ile yaptığı Cumhur İttifakı'nı 'dondurmasının' sonrasında, Ankara koridorlarındaki hareketlilik de yükseldi. MHP'nin "Her tarafta kendi adayımızı çıkaracağız" kararının sonrasında 2019'un Mart ayında gerçekleştirilmesi düşünülen yerel seçimler öncesi aday arayışı hız kazandı.

ÖNCE GÖKÇEK, SONRA DALAN

Ankara için Melih Gökçek İstanbul için ise Bedrettin Dalan adları meydana atıldı. Melih Gökçek için Bahçeli'nin "Bizden teklif olmadı fakat başvurursa onur verir" demesi ve Bedrettin Dalan'ın ise "Bana kimse teklifle gelmedi. Gelse de kabul etmem" cevabı gözleri bu haberlerin kaynağına döndürdü.

KİM BU MHP'Lİ KAYNAK?

Söz hususu haberlerde gazete ve televizyonların MHP muhabirlerinin kaynak olarak "MHP'nin üst düzey kişilerini" göstermesi de kafalarda soru işaretlerine sebep oldu.

2 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Kurumsal olarak araştırıldığında ise MHP'nin Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel BaşkanYardımcılığı makamında Konya milletvekili Mustafa Kalaycı var. Söz hususu iddialar için bir diğer muhtemel 'muhatap' ise MHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz. Fakat ortaya atılan iddiaların kaynağının bu kişiler olup olmadığı ise şimdilik net değil.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal