Bedelli Askerlik Konusu Netleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında bugün gerçekleştirilen görüşmede bedelli askerlik konuşmasında mutabakata varıldı.

27.06.2018-23:22 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-00:49)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıktı. A Haber'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli, OHAL'in uzaltılmaması ve bedelli askerlik konusunda mutabaka vardı.

Bedelli askerlik tartışmaları seçimlerden önce seçmenin en çok merak ettiği konulardan biriydi. Vatandaşlar bu konudaki beklentilerini hükümete iletmiş ve hükümetten de müspet cevap gelmişti.

Seçim sonrasına bırakılan bedelli konusu, 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından hükümet içerisinde tartışmaya açıldı. Bedelli askerliğin kesin olarak çıkacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda gerekli adımları hızla atılacağını belirtmişti.

BEDELLİ ASKERLİK ÇIKACAK AMA NE ZAMAN?

Bedelli askerliğin çıkacağı kesinleşti ama ne zaman çıkacağı henüz netleşmemiş durumda. Bu konuda net bir tarih verilmesi de bugün AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bedelli askerliğin ne zaman çıkacağı sorularına Ekim ayını gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili şu şekilde konuştu: "Ekim ayında gündeme gelecek önemli konulardan biri budur. 5 milyon genci kaygılardan kurtarmak gerekiyor.’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal