Bedelli Asker Kalp Krizi Sonucunda Şehit Oldu!

Bedelli askerliğini yapmak için Erzincan'a giden piyade er Onur Yavuzoğlu, kalp krizi sonucunda şehit oldu. Yavuzoğlu'nun cenazesi askeri törenle memleketine gönderildi.

23.10.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-16:32)

Erzincan'da bedelli askerlik vazifesini yerine getiren piyade er Onur Yavuzoğlu (29), geçirdiği kalp krizi sebebi ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yavuzoğlu hastane bahçesinde yapılan askeri törenin sonrasında memleketi İstanbul'a sevk edildi.

6 GÜNLÜK ASKERDİ

Bedelli askerlik vazifesini yerine getirmek için 6 Ekim'de Erzincan'daki 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugayı'na teslim olan Onur Yavuzoğlu, 12 Ekim sabahı birden hastalanınca birliğin revirine, sonrasında da ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste kalbi duran Yavuzoğlu, yoğun bakımda 10 gündür süren hayat mücadelesini yitirdi.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Gerçekleştirilen otopsinin sonrasında er Yavuzoğlu için bugün hastane bahçesinde askeri tören yapıldı. 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, 59'ncu Topçu Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, askeri erkan ve gencin akrabalarının katıldığı tören Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile bitti.

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Piyade er Onur Yavuzoğlu'nun naaşı, uçakla İstanbul'a sevk edildi. Yavuzoğlu'nun cenazesi yarın Sarıyer'de defnedilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal