Bedava Süt İşi de Yalan Çıktı!

HDP, İP ve Emperyalist Batı ülkeleri tarafından finanse eden oluşumlardan meydana gelen Koalisyonla İBB Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu’nun “Halka bedava Süt” vaadi de yalan çıktı. İmamoğlu’nun, sütü sadece afişlerde halka gösterdiği ortaya çıktı.

23.05.2020-07:57 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-07:49) Bedava Süt İşi de Yalan Çıktı!

HDP, İP ve Emperyalist Batı ülkeleri tarafından finanse eden oluşumlardan meydana gelen Koalisyonla İBB Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu’nun “Halka bedava Süt” vaadi de yalan çıktı. İmamoğlu’nun, sütü sadece afişlerde halka gösterdiği ortaya çıktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu göreve geldiği günden bu yana her gün bir yalanı ortaya çıkıyor. Bir önceki belediye yönetimi tarafından yapılan hizmetleri tek tek sahiplenip kamuoyuna kendisinin yaptığı gibi yansıtan İmamoğlu’nun vaatlerinin de tamamen boş olduğu ortaya çıktı. Dün KİPTAŞ Silivri konutlarının hak sahiplerine teslim töreninde bu konutları kendisinin yaptığını pişkin bir şekilde ifade eden

İmamoğlu’nun, İETT ve İSKİ gibi belediyenin asırlık kurumlarının da kendisinin kurduğunu iddia etmesi bekleniyor.

Göreve geldiği günden beri İstanbul’a tek bir çivi dahi çakmayan İmamoğlu, seçim döneminde verdiği hiçbir vaadi de yerine getirmediği öğrenildi.

İmamoğlu’nun seçim döneminde sürekli propagandasını yaptığı “ihtiyacı olan İstanbullulara bedava süt” vaadinin de bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı. 11 aydır görevde bulunduğu İBB Başkanlığı görevinde halka süt dağıtımı ile ilgili yapılacak ihaleyi de gerçekleştiremediği tespit edildi

Gazeteci Cengiz Alçayır’ın yayımladığı belgelere göre Ekrem İmamoğlu, 9 milyon litrelik süt ihalesini 2 Nisan’da iptal ettiği ortala çıktı.

Ekrem İmamoğlu’nun belediyenin resmi internet sayfasında 6 Nisan 2020’de ihalesini yapacağı 9 milyon litre süt alım işini iptal etmesinin sebebi ise öğrenilemedi. İmamoğlu yönetiminin ihaleyi iptal açıklaması ise evlere şenlik. Yapılan açıklamada aynen şunlar söyleniyor: “Bütçe ihale kapsamımızda olan süt tedarikinin Gıda Tarım Ve Hayvancılık Daire Başkanlığının talebi ile başka daire başkanlığı tarafından yapılacağı ve ayrıca ihale, nitelik, türü ve miktarındaki değişikliklerden dolayı ihalenin iptaline karar verilmiştir.”

Büyük medya organizasyon ve tanıtım bütçeleri ile tanıtılan bedava sütün yoksul halkın yaşadığı semtlerde yapılmadığı öğrenildi. Bağcılar, Güngören, Esenyurt, Ümraniye gibi ilçelerin yoksul mahallelerde süt dağıtımının yapılmadığı öğrenilirken, Halk süt logolu birkaç arabanın Etiler, Ulus, Bostancı, Caddebostan gibi lüks semtlerle Alkent Villaları, Beylikdüzü Bey Konakları ile ünlü Bağdat caddesinde görülmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal