Bebeğini Sokakta Ölüme Bıraktı

Sivas’ta dondurucu soğuğa aldırış etmeden bebeğini ölümle baş başa bırakmaya giden kadının bebeği arsaya bırakmaya gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

24.11.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 24.11.2020-16:44)
Öğrenilen bilgilere bakıldığında, daha kimliği tespit edilemeyen bir kadın sabah saatlerinde yeni dünyaya gelen erkek bebeğini Gökmedrese Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki boş bir arsaya bıraktı. Bebek, saat 08.30 sularındaysa bir vatandaş aracılığıyla bulundu.

Vatandaşın durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ile ve emniyet güçleri gönderildi.

Bebek, mahallede yapılan ilk müdahalenin sonrasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Dondurucu soğuğun tesiriyle hipodermi geçiren minik bebek, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Asayiş şube müdürlüğü görevlilerinin iki saat devam eden çalışması ardından bebeği otopark olarak kullanılan arsaya terk eden kadın bulundu.

Kadın, sağlık muayenesi yapılmak üzere Sivas Numune Hastanesine götürüldü. Kadının bebeği ile binadan ayrıldığı ve elinde battaniye ile döndüğü anlar etraftaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Kadın, basın mensuplarının ‘Dondurucu soğukta çocuğunu neden sokağa bıraktın’ sorularını ise yanıtlamadı. Diğer taraftan bebeğini ölüme terk eden kadının tek yaşadığı öğrenildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal