BBP Fatsa Belediye Başkanı Fatma Yümlü, Seçim Otobüsünü Kendisi Kullandı

Ordu'nun Fatsa ilçesi Büyük Birlik Partisi Adayı Fatma Yümlü, kendi seçim aracını kendisi kullanıyor.

06.03.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-10:52) BBP Fatsa Belediye Başkanı Fatma Yümlü, Seçim Otobüsünü Kendisi Kullandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Fatma Yümlü, kendi seçim otobüsünü kendi kullanarak seçim çalışmalarını yapıyor.

Seçim otobüsünü kullanan kadın belediye başkan adayını gören vatandaşlar da şaşkınlıklarını saklayamıyor. Seçim çalışmalarını ilçenin her tarafında devam ettirdiğini söyleyen Ordu'nun Fatsa ilçesinde BBP Belediye Başkan adayı Fatma Yümlü, Karadeniz Bölgesi'nde tek kadın belediye başkan adayının kendisi olduğunu, kadınların her daim ve her yerde başarılı olduğuna inandığı için belediye başkanlığı adaylığına çıktığını söyledi.

"KARADENİZ'DE TEK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIYIM"

Seçim çalışmalarında kendi parti otobüsünü bazen kullandığını söyleyen Yümlü, "Fırsat oldukça otobüsü kullanıyorum. Tabii aracımızın şoförü var ve o seçim çalışmalarımızda kullanıyor. Aracımızın şoförünün acil hastası olunca gitmek mecburiyetinde kaldı ve tek şoförlük bilen ben olduğum için aracı kendim kullanmak mecburiyetinde kaldım. Başkan adayı oluyorsanız her şeyi bilmek durumundasınız. 1996 senesinden bu vakte dek her türlü aracı kullanıyorum benim için otobüs ya da kamyon fark etmiyor. Eğer başkanlığı kazanamaz, işsiz de kalırsam gerekirse taksicilik dahi yaparım ekmek parası için. Fatsa'da, Karadeniz'de tek kadın belediye başkan adayıyım. Milletimizden kendim için destek istiyorum. Vatandaşlar beni direksiyonda görünce şaşırıyor. Ben de onlar hem korna çalıyor hem de selamlıyorum. Seçim süresince lazım oldukça direksiyon başına geçerek gene otobüsü kullanacağım" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal