Bayrampaşa'da Yangın

Bayrampaşa’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale devam ediyor.

03.07.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:36) Bayrampaşa'da Yangın

Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle binada mahsur kalanlar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangını görüntülemek isteyenlerin sosyal mesafe kuralını hiçe sayması ise dikkatlerden kaçmadı.

Konuyla iglili olarak Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner açıklamada bulundu ve "İtfaiyenin raporunu bekleyeceğiz. Öncelikle elektrik kontağından şase yaparak çıktığı tarafıma iletildi. Dolayısıyla o kıvılcımla birlikte - bildiğiniz gibi kompozitlerin aralarında da petrol türevleri vardır. Isıyı, sıcağı, soğuğu geçirmesin diye - tahmin ediyorum herhalde o kıvılcım kompozitle bina arasındaki o maddeye isabet etti. Tahmin ediyorum o kıvılcımdan dolayı böyle bir yangın meydana geldi. Tek tesellimiz, yukarılarda hiç kimse yoktu. Aşağıyı da çok kısa sürede boşalttık. En büyük tesellimiz bu oldu. Allah kimsenin başına vermesin. Bir kıvılcım tetikleyerek bu hale getirdi. Yaralı yok. Bina tamamen boşaltıldı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal