Kurban Bayramında Köprü ve Otoyollar Ücretsiz mi?

Resmi Gazete'de yer alan açıklamaya göre, Kurban Bayramı nedeniyle, ücretsiz hizmet verecek otoyollar ve köprüler belli oldu. Detaylar haberimizdedir.

28.07.2020-08:09 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:45) Kurban Bayramında Köprü ve Otoyollar Ücretsiz mi?

Vatandaşı mağdur etmemek amacıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre Kurban Bayramında, bazı otoyol ve köprülerin ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu.

KURBAN BAYRAMINDA ÜCRETSİZ OLAN OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazılı onayından geçtikten sonra Resmi Gazete'de yerini alan karara göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 30 Temmuz Perşembe günü saat 00.00'dan  başlayarak 4 Ağustos Salı günü saat 07.00'a kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

BAYRAMDA ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA İMKANI
Aynı karar doğrultusunda, 31 Temmuz Cuma günü saat 00.00'dan itibaren 3 Ağustos Pazartesi günü saat 24.00'a kadar, Başkentray ve Marmaray seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal