Bayram İçin İstanbul'dan Şanlıurafa'ya Giden Kişide Coronavirüs Çıktı!

Bayram için İstanbul'dan, Şanlıurfa'ya giden şahısta coronavirüs tespit edildi. Şahsın gittiği mahalle karantina altına alındı.

16.05.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-17:45) Bayram İçin İstanbul'dan Şanlıurafa'ya Giden Kişide Coronavirüs Çıktı!

Ülkemizde etkili olan coronavirüs salgını henüz etkisini yitirmedi. Bazı vatandaşlar salgın yokmuş gibi davranarak kendisinin ve çevresindekilerin canını tehlikeye atmaya devam ediyor. Bayram için İstanbul'dan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Ohali Mahallesi'ne giden şahısta coronavirüs tespit edildi.

Bunun üzerine 250 haneden oluşan ve 2 bin 100 kişinin yaşadığı Ohali Mahallesi karantina altına alındı. giriş ve çıkışları kapatılan mahallede vefa sosyal destek grupları ailelere yardımlarda bulunuyor. 

"ŞAHISLAR ŞANLIURFA'YA SEVK EDİLDİ"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ohali Mahalle Muhtarı Ahmet Bora, "İstanbul'da çalışan ve köyümüze gelen üç kişiden birinde coronavirüsü tespit edilmiştir. Jandarma ve sağlık ekiplerinin şahısları kontrol etmesi sonucu da bir kişide vaka görülmüştür. Belirlenen şahıslar ekipler tarafından Şanlıurfa'ya sevk edilmiştir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal