Batman'ın Sınırları Değişsin Dediler Sebebi ise Çok İlginç!

Sosyal medyada bu aralar çok ilginç bir kampanya başlatıldı. 8 bin imzanın verildiği kampanyada Batman ilinin sınırlarının çizgi roman karakteri olan Batman'ın logosu şeklinde yeniden düzenlenmesi talep edildi.

30.07.2018-13:24 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-14:44) Batman'ın Sınırları Değişsin Dediler Sebebi ise Çok İlginç!

Batman il hudurunun çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre düzenlenmesi amaçlı uluslararası bir kampanya platformuna imza atanların sayısı 8 bini geçti. Batmanlılar olası bir düzenleme halinini şehir turizmine olumlu katkı yapacağını söyledi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Çizgi roman karakteri Batman (Yarasa adam) ile ad benzerliği sık sık gündeme düşen Batman'da ilginç bir imza kampanyası açıldı. Uluslararası bir kampanya platformunda açılan kampanyada Batman il hudutunun çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre tekrar düzenlenmesi talep ediliyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören kampanyada şimdiye dek 8 binden çok imza atıldı. Kampanyaya olumlu destek verenler İl hudutunun logoya uygun biçimde düzenlenmesi durumunda bu halin kent turizmine olumlu katkı yapacağını ve şehrin ismini dünyaya duyuracağını söyledi.

"DAHA ÖNCE DE EN KOMİK HAVAALANI SEÇİLMİŞTİ"

Batman havaalanının daha önce en komik havaalanı seçildiğini hatırlatan Sinan Bozçalı, "Çok güzel bir kampanya olmuş. Çok hoşumuza gitti. Daha önce de dünyanın en komik havalimanı olmuştuk. Batman küçük bir kent ülke gündemine pek düşmüyor fakat böyle güzel kampanya sayesinde hemen hemen duymayan kalmadı. Olursa çok güzel olur. Olacağını düşünmüyorum. Çünkü hudutların yeniden çizilmesi basit bir durum değil" dedi.

"TURİST ORANI ARTAR"

Hudutların o biçimde çizilmesi durumunda kültür alışverişi olacağını ve turist oranında yükseliş olacağını söyleyen Burak Cengiz de, "Batman'ın bu biçimde olması daha iyi olur. Yabancı turistler gösterişe önem verdiği için daha çok turist gelir" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal