Batı Bölgelerde Hava Sıcaklığı Düşecek!

Hava sıcaklığının batı bölgelerde 2 ile 4 derece arasında azalması öngörülüyor.

22.11.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-08:59)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilendirmeye göre, bugün Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerde az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Yağışların, Kıyı Ege, Edirne ve Çanakkale bölgelerinde sert olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz'in iç kısımları ve İç Anadolu'da yer yer pus bekleniyor.

Hava sıcaklığının batı bölgelerde 2 ila 4 derece arasında düşüş yaşayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyılarıyla Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette ilerlemesi bekleniyor.

Bu sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir'in batı (Çeşme, Karaburun, Urla, Menderes, Seferihisar, Torbalı, Selçuk), Aydın'ın kıyı (Söke, Kuşadası, Didim) ve Muğla'nın batı (Datça, Bodrum, Milas ve Marmaris) ilçelerinde kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Şiddetli yağışlar Çanakkale'nin batı ilçelerinde (Gökçeada, Bozcaada, Ezine ve Ayvacık) etkisini hissedecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal