Başkentte FETÖ Soruşturması! 11 Gözaltı

Ankara’da, FETÖ soruşturması çerçevesinde hakkında gözaltı kararı çıkarılan ve içinde ByLock kullanıcılarının da bulunduğu 15 şüpheliden 11’i yakalandı.

11.03.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-12:25) Başkentte FETÖ Soruşturması! 11 Gözaltı

Başkentte FETÖ soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkarılan, içinde ByLock kullanıcılarının da olduğu 15 şüpheliden 11'i gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aktarılan bilgiye göre, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanun'a aykırılık" suçlarından dolayı başlatılan soruşturmalar çerçevesinde 15 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı belirtildi.

Söz konusu açıklamada, talimatlar doğrultusunda operasyon başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerden 11'ini gözaltına alındığını, 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettirildiği belirtildi.

Şüphelilerden 7'sinin FETÖ'nün şifreli irtibat programı ByLock'u kullandığı, bir şüphelinin ise görevinden geçici olarak ihraç edilen bir öğretmen olduğu açıklandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal