Başkan Erdoğan'dan Kato Dağına Canlı Bağlantı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramını Kato Dağı'nda bulunan Mehmetçiklerle beraber karşıladı. Bakan Soylu, Kato Dağı'nda Başkan Erdoğan'ı telefonla aradı ve Erdoğan’la Mehmetçik bayramlaştı.

21.08.2018-18:10 - (Son Güncelleme: 21.08.2018-18:08) Başkan Erdoğan'dan Kato Dağına Canlı Bağlantı!

Milli Savunma Bakanı Akar, yanında bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla Aktütün Tabur Komutanlığından askeri helikopterlerle Yüksekova'da bulunan 3. Piyade Tümen Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Burada gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından Mehmetçikle kahvaltıda buluşan Bakan Akar, hudut sınırındaki olumlu gelişmelerden dolayı güvenlik kuvvetlerini kutladı. Gerçekleştirilen kahramanlıkların, gösterilen fedakarlıkların her zaman takdirin üzerinde olduğunu belirten Bakan Akar, tüm milletin de gayretini takdirle karşıladığını ifade etti.

Terörle mücadelede çok önemli mesafelerin alındığını söyleyen Akar, "İnşallah hiçbir şehidimizin, gazimizin tek bir damla kanı yerde kalmadan bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz. En son terörist öldürülene kadar da bu mücadele devam edecek. Bu konuda hepimiz kararlıyız. Açık, net, basit şekilde 'ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışı içinde bu mücadeleyi bugüne kadar getirdik bundan sonra da en son teröristi etkisiz bırakana kadar bu mücadeleyi götüreceğiz." şeklinde konuştu.

Bakan Akar, açıklamalarından sonra cep telefonuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı.
Telefondan, terörle mücadele operasyonlarında bulunan güvenlik kuvvetlerine seslenen Başkan Erdoğan, onların bayramlarını kutladı, nice bayramlara kavuşmaları dileğinde bulundu. Şehitlere rahmet, gazilere şifa dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde konuştu:

"Sizleri bu onurlu mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum. Biliyorum ki sizler bu yolda inanarak bir yolculuğa çıktınız ve şimdiye kadar onurla, şahsiyetle bu dinin, ezanın, vatanın, bayrağın korunması için büyük mücadelede bulundunuz, bulunuyorsunuz. Bundan dolayı sizleri ayrıca şahsım, milletim adına tebrik ediyorum. Nice bayramlarda hep birlikte olma umuduyla sizleri tekrar kucaklıyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal