Başkan Erdoğan'a Türk Bayraklı Karşılama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 8-9 Ekim tarihlerinde ziyaretini gerçekleştireceği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı.

08.10.2018-08:02 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-07:49) Başkan Erdoğan'a Türk Bayraklı Karşılama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 8-9 Ekim tarihlerinde ziyaretini gerçekleştireceği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Budapeşte'nin önemli simgelerinden biri olan Zincir Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştireceği ziyaret dolayısıyla Türk ve Macar bayraklarıyla süslendi.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçeceği güzergahlarda güvenlik önlemi dolayısıyla araçların park edilemeyeceği ve Zincir Köprüsü başta olmak üzere birçok cadde ve meydanların da kapatılacağı açıklandı.

RESMİ AÇILIŞ YAPACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştireceği ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Ader, Meclis Başkanı Laszlo Köver ve Başbakan Viktor Orban ile görüşecek.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan Orban ile Budapeşte'deki Gül Baba Türbesi'nin resmi açılışını yapması, İş Forumu'na katılması ve Galiçya Şehitliği'ni ziyaret etmesi öngörülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal