Başkan Erdoğan Rusya-Ukrayna Gerginliği Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MGK'nın bitiminde duyurulan bildiride Suriye'de herhangi bir emrivakiye mahal verilmeyeceğinin ve bunun karşısında meşru müdafaa hakkının kullanılacağının altını çizmişti.

29.11.2018-09:41 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-09:38) Başkan Erdoğan Rusya-Ukrayna Gerginliği Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MGK'nın bitiminde duyurulan bildiride Suriye'de herhangi bir emrivakiye mahal verilmeyeceğinin ve bunun karşısında meşru müdafaa hakkının kullanılacağının altını çizmişti. Başkan Trump ile gerçekleşecek olan görüşmede bu konunun da ele alınıp alınmayacağı sorulduğunda Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde konuştu:

"Tabii bugün bizim Sayın Putin ile yaptığımız görüşmenin ana başlığında malum şu anda aralarında Ukrayna ile devam eden süreç ve bu konuda neler yapılabilir, burada da bir ara buluculuk rolü üstlenebilir miyiz, bu konuyu her iki tarafla görüştük. Gerek Sayın Putin ile gerek Sayın Poroşenko ile yaptığımız görüşmeler sonucunda da her ikisinin de bizden bazı istekleri oldu ve bu istekleri de Sayın Putin ile Arjantin'de yapacağımız görüşmede kendilerine ileteceğiz. Benzer bir şekilde Trump ile yapacağımız görüşmede de bu konuları ele alacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal