Basın Konseyi HDP Aleyhinde Haber Yapan Gazetecileri Susturmaya Çalışıyor

HDP, Yenişafak muhabiri Burak Doğan'ı kaleme aldığı 'HDP'li Belediye Başkanı'nın ajandasında bomba kılavuzu' yazısını Basın Konseyi'ne taşıdı. Burak Doğan, Twitter hesabından isyan etti.

10.08.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-17:16) Basın Konseyi HDP Aleyhinde Haber Yapan Gazetecileri Susturmaya Çalışıyor

Kendisine yönelik eleştirileri kaldıramayan HDP, şimdi de gazetecileri hedef aldı. 16 Mayıs'ta Yenişafak'ta Burak Doğan tarafından yayınlanan 'HDP'li Belediye Başkanı'nın ajandasında bomba kılavuzu' haberinden ve Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın 18 Mayıs'ta kaleme aldığı "İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz" başlıklı köşe yazısını rahatsız oldu ve konuyu Basın Konseyi'ne taşıdı.

Burak Doğan Twitter hesabından arka arkaya paylaşımlarda bulunarak duruma isyan etti. Doğan, paylaşımında 'HDP tarafından Basın Konseyi'ne şikayet edildim. Şikayet sebebi ise "HDP'li Belediye Başkanı'nın ajandasında çıkan bomba kılavuzu" haberim. Basın Konseyi, gönderdiği dilekçede "uzlaşma" isteyip istemediğimi sormuş.' ifadelerini kullandı.

Daha sonra başka bir paylaşımda bulunan Doğan, 'Bu arada şikayet edilen bir diğer isim köşesinde yazdığı için @hilal_kaplan olmuş. Konuyla ilgili dilediğiniz kadar şikayetçi olun. Terör örgütüne ve destekçileri hakkında haber yapmaya devam edeceğim. ' diyerek boyun eğmeyeceğini ifade etti.

BASIN KONSEYİ HDP'Yİ KOLLUYOR

HDP'nin Basın Konseyi'ne sunduğu gerekçelerin ardından gazetecilere karşı olan tutumu tartışma konusu yaratırken 'Basın Konseyi HDP'yi savunuyor' sonucuna ulaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal