Başbakan Yıldırım'dan Afrin Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım: Şu ana kadar asker kaybımız yok

22.01.2018-15:53 - (Son Güncelleme: 22.01.2018-15:51) Başbakan Yıldırım'dan Afrin Açıklaması!

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen görüşme sona erdi. İkili arasındaki görüşme 50 dakika sürdü. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından iki lider ortak açıklama yaptı.

İlk açıklamayı yapan Kılıçdaroğlu, "Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Zeytin Dalı Harekatı kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine geldi. En büyük arzumuz kimsenin burnunun kanamadan operasyonun tamamlanmasıdır. Askerlerimiz görev yaparken Suriye'nin toprak bütünlüğüne de katkı yapıyorlar" dedi.
"ŞU ANA KADAR ASKER KAYBIMIZ YOKTUR"

Başbakan Binali Yıldırım da "Terör faaliyetlerini yok etmek amacıyla bir harekat başlattık. Hassasiyetimiz Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür. Harekat devam etmektedir. Şu ana kadar herhangi bir asker kaybımız yoktur." dedi.

Kilis'e taciz atışlarının yapıldığını kaydeden Başbakan, siyasi partilerin, ana muhalefet ve MHP'nin bu harekata tam destek verdiğini söyledi. Yıldırım, "Cılız sesler çıkmakla beraber kayda değer olay yoktur. Bölücü mesajlar soruşturmaya tabii tutuluyor" dedi.

Başbakan Yıldırım, dün Almanya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşmüş, Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bilgi vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal