Başbakan Yıldırım Sert Çıktı: Onu Yaparlarsa Yerle Bir Olurlar!

Başbakan Yıldırım, "Elhamdülillah öyle bir milletimiz var ki başka bir şeye ihtiyacımız yok. Hiç kimse de bu ülke üzerinde hesap yapamaz. Yaptıkları hesaplar da yerle bir olur." dedi.

30.10.2016-13:50 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Başbakan Yıldırım Sert Çıktı: Onu Yaparlarsa Yerle Bir Olurlar!

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyası çerçevesinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanyaya katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Her bir ferdin, bu ülke için hazır olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Kanımızla, canımızla gerektiğinde bu ülke için, bu millet için her fert, 79 milyonun her bir ferdi hazır ve nazırdır. Bu konuda hiçbir tereddüdümüz yok. Dolayısıyla sağlıklı nesiller yetişmesi adına Sağlık Bakanlığımızın kan ihtiyacının karşılanması adına bu anlamlı kampanyaya şahsım ve bakanlarım olarak katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum."

"Türk Kızılayımız gece gündüz hizmet veriyor"

Türk Kızılayı'nın hizmetlerini aralıksız sürdürdüğüne işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidarında Kızılay tekrar şaha kalktı ve bugün sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde, herhangi bir afet olsa, herhangi bir olağanüstü durum olsa hemen Allah'a şükür orada bizim Türk Kızılayımız hazır bulunuyor. Türk Kızılayı özellikle Suriye'de, Irak'ta ve ülkemizde misafir ettiğimiz 3 milyon civarındaki kardeşlerimize de gece gündüz demeden hizmetlerini sürdürüyor."

"Yaptıkları hesaplar yerle bir olur"

Kimsenin, Türkiye üzerinde hesap yapamayacağını vurgulayan Yıldırım, "Elhamdülillah öyle bir milletimiz var ki başka bir şeye ihtiyacımız yok. Bu millet olduktan sonra bu ülkede, karada, denizde, havada ölüm yok. Hiç kimse de bu ülke üzerinde hesap yapamaz. Yaptıkları hesaplar da yerle bir olur." dedi.

 

Kaynak: Akşam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal