Başbakan Yıldırım O Müjdeyi Az Önce Verdi

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısı'nda pancar ekicilireni yakından ilgilendiren müjdeyi verdi.

08.11.2016-10:56 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Başbakan Yıldırım O Müjdeyi Az Önce Verdi

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bugün Dünya Şehircilik Günü. Edirne'den Kars'a hemen her şehrimizin insan merkezli kurulmuş, insanımızın hoşgörüsünü yansıtan bir anlayışla şekillenmiş ve bugünlere gelmiştir. 14 yıldır şehirlerimizin tarihi dokusunu, kültürel kimliğini korumak için gayret ettik. Yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleri, köprü, yol, altyapısı, üstyapısıyla insanımıza huzur veren şehirler imar ve inşa etmek için çalışıyoruz. Son 14 yılda ecdat yadigârı birçok eseri ihya ettik. Vakıf eserlerimizi ihya ettik. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere yürüttüğümüz tüm şehircilik faaliyetlerinin, hedeflediğimiz başarıya ulaşmasını temenni ediyorum.

BAŞBAKAN YILDIRIM MÜJDEYİ VERDİ

Pancar ekicilireni yakından ilgilendiren müjdeyi buradan vermek istiyorum. 2017 avans alım fiyatını ton başına 210 lira olarak belirledik. Geçen sene bu rakam 190 liraydı. Dolayısıyla önemli ölçüde bir artış sağlayarak çiftçimizin el emeğini, alın terini muhafaza ettik. Üreticilerimizin kazançlarının kaybolmaması için, değerini bulması için gerekli çabayı gösterdik. Üreticilerin bereketli ve bol kazançlı bir mahsul yılı geçirmelerini diliyorum. Her zaman köylünün, çiftçinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Bakanlar Kurulu'nda uyuşturucu ile mücadeleyi kapsayıcı bir programı ele aldık. Allah'a çok şükür uyuştucuda dünya sıralamasında çok ama çok aşağısındayız. Ama tehdidi de yok sayamayız. Uyuşturucu ile mücadelede en önemli çalışmalardan bir tanesi toplumda farkındalığın oluşturulmasıdır. Sigarayla mücadele konusunda geçtiğimiz yıllarda başlattığımız çalışmalar kısa sürede semeresini vermiş ve Türkiye sigarayla mücadele konusunda örnek bir sonuca ulaşmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal