Başbakan Yıldırım Bugün Amasya ve Samsun'a Gidecek

Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışmaları nedeniyle il il dolaşmaya devam ediyor. Yıldırım, bugün de Amasya'nın ardından Samsun'a giderek vatandaşlar ile bir araya gelecek.

13.06.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-10:48) Başbakan Yıldırım Bugün Amasya ve Samsun'a Gidecek

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre; Seçim çalışmaları sebebiyle il il dolaşan Başbakan Binali Yıldırım, bugün Amasya programının sonrasında Samsun'a gidecek. Samsun'da önce Batıpark'ta yapılan gençlik şöleninde gençlerle buluşacak olan Başbakan Yıldırım, sonrasında Kurtuluş yolunda gerçekleştirilen sahur programında Samsunlularla bir araya gelecek.

Bugün Amasya'da yapılacak miting ve iftar programının sonrasında Samsun'a gideceği bildirilen Başbakan Yıldırım, önce saat 23.00'da Batıpark'ta yapılacak Gençlik Şöleni'nde Samsunlu gençlerle buluşarak, sohbet edecek.

KURTULUŞ YOLUNDA SAHUR

Ardından kurtuluş yolunda AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından yapılan sahur programına gidecek olan Başbakan Yıldırım, vatandaşlarla buluşacak.

KARAASLAN DAVET ETMİŞTİ

Başbakan Yıldırım'ın Kars ve Ardahan mitinglerine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsunluların Başbakan Binali Yıldırım'ı çok özlediğini ve Samsun'da kendilerini görmekten gurur duyacaklarını söyleyerek, Yıldırım'ı şehre davet etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal