Başbakan Yıldırım: Bu Millet Size Dersinizi Verecek!

Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyerek, 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyerek, şehitlerimizin yakınlarıyla, gazilerimizle alay edenler hazır olun bu millet size öyle bir ders verecek ki artı yerinizden doğrulamayacaksınız." dedi.

16.08.2017-22:06 - (Son Güncelleme: 16.08.2017-21:59) Başbakan Yıldırım: Bu Millet Size Dersinizi Verecek!

Başbakan Binali Yıldırım,"15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyerek, 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyerek, şehitlerimizin yakınlarıyla, gazilerimizle dalga geçen o ana muhalefet partisinin genel başkanları, vekilleri hazır olun, bu millet size öyle bir ders verecek ki artık yerinizden kalkamayacaksınız." ifadelerini kullandı.

"MİLLETLE BÜTÜNLEŞMEZSENİZ BİRLİKTE YÜRÜYEMEZSİNİZ"


AK Parti Kocaeli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşma yapan Yıldırım,"Referandum kampanyası yaparken kendilerini parçalarcasına 'Hayır' kampanyası yapanlar şimdi 2019 seçimlerinde hayal kuruyorlar. 'Kimi aday göstersek de kazansak', 'Müşterek aday gösterirsek nasıl olur, tek aday gösterirsek nasıl olur?'. Elinizden geleni yapın, istediğinizi aday gösterin, istediğinizi yapın, siz bunu çok yaptınız, millet dersinizi verdi, bir kere daha dersinizi de alırsınız. Zira yapmanız gereken milletle bütünleşmektir. Adalet yürüyüşünde bir yanınıza bölücüleri, bir yanınıza Fetocuları alarak milletle birleşemezsiniz, milletle birlikte yol alamazsınız. Bu millet bölücülere de Fetoculara da bugüne dek geçit vermedi, bundan sonra da vermez." ifadelerini kullandı.

"FETÖCÜLERİ YANINIZA ALARAK MİLLETLE BÜTÜNLEŞEMEZSİNİZ"

Başbakan Yıldırım: "Referandum kampanyası yaparken kendilerini parçalarcasına 'Hayır' kampanyası yapanlar şimdi 2019 seçimlerinde hayal kuruyorlar. 'Kimi aday gösterirsek kazanırız', 'Müşterek aday gösterirsek nasıl olur, tek aday gösterirsek nasıl olur?'... Elinizden geleni yapın, istediğinizi aday gösterin, istediğinizi yapın, siz bunu çok yaptınız, millet dersinizi verdi, bir daha dersinizi de alırsınız. Çünkü yapmanız gereken milletle birleşmektir. Adalet yürüyüşünde bir yanınıza bölücüleri, bir yanınıza Fetocuları alarak milletle bütünleşemezsiniz, milletle birlikte yol yürüyemezsiniz. Bu millet bölücülere de Fetoculara da bugüne kadar geçit vermedi, bundan sonra da vermez." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal