Başbakan Binali Yıldırım: 'Adayınızı Ay'dan mı Mars'tan mı Getirelim'

Başbakan Binali Yıldırım, CHP''nin cumhurbaşkanı adayı arayışını eleştirdi.

29.04.2018-12:24 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-12:19) Başbakan Binali Yıldırım: 'Adayınızı Ay'dan mı Mars'tan mı Getirelim'

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı arayışıyla alakalı olarak konuşan Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, " Niye kapı kapı geziyorsun, aday arıyorsun, niye kendin çıkmıyorsun, çık. Eğer parti lideriysen milletin senden beklediği aday olmaktır, aday aramak değildir" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi'nde açıklamalar yaptı. 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı arayışıyla alakalı konuşan Başbakan Binali Yıldırım şu şekilde konuştu:

"Genel Seçime giriyoruz, gün sayıyoruz CHP’de tık yok. Kardeşim o mu aday olsun, bu mu aday olsun, Ay'dan mı Mars'tan mı getirelim, uzaydan mı gelsin? Sizin içinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Bay Kemal, sen parti başkanısın, ana muhalefet partisinin genel başkanısın, sana yakışan aday olmak ve 'Ben de varım.' demektir, ülkeyi yönetmeye ben de talibim demektir. Niye kapı kapı geziyorsun, aday arıyorsun, niye kendin çıkmıyorsun, çık. Eğer parti lideriysen milletin senden beklediği aday olmaktır, aday aramak değildir’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal