Başakşehir'de Patlama: 2 Ölü!

İstanbul Başakşehir'de bir fabrikanın kazan dairesinde patlama yaşandı. Aktarılan ilk tespitlere göre olay yerinde 1 kişi öldü, 2 kişi de enkaz altında kurtarılmaya çalışıyor.

29.05.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-15:11) Başakşehir'de Patlama: 2 Ölü!

İstanbul Başakşehir'de bir fabrikanın kazan dairesinde patlama yaşandı. Olay yeri görgü tanıklarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

Yapılan ilk tespitlere göre patlamada 1 kişi can verdi. Enkaz altında kalan iki kişiyi kurtarmak için de çalışma başlatıldı.

Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan bir kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle atölye içindeki bazı yapılarda göçük oluştu.

Durumun haber verilmesi üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Patlama sebebiyle yaşamını yitiren 2 fabrika çalışanının cenazesi, enkaz altından çıkarılarak morga sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle patlama anında çıkan yangın da söndürüldü.İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinden (GAMER) alınan ilk bilgilere göre, Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan bir kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple saat 11.10'da patlama meydana gelmiştir. Olay yerinde yapılan ilk tespitlere göre 2 çalışan hayatını kaybetmiştir. Olaya müdahale eden itfaiye ve AFAD arama kurtarma ekipleri, çalışmalarına devam etmektedir."





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal