Bartın'da Narkotik Operasyonu

Bartın'ın Ulus ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 6 kişi daha yakalandı.

29.10.2018-15:28 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-15:22) Bartın'da Narkotik Operasyonu

Zehir tacirlerine geçit yok! Operasyon tam gaz devam ediyor! Bu kez adres Bartın... Bartın'ın Ulus ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 6 kişi daha yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine uyarıcı madde imalatı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şüphelileri takibe aldı. Zanlıların ev ve iş yerlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri bittikten sonra şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Jandarma ekiplerce geride bıraktığımız 26 Ekim'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklanmış, 9'u serbest bırakılmıştı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 2 kilo 677 kilogram esrar, 20 kök Hint keneviri, 7 sigara şeklinde sarılmış esrar, 60 gram tütünle karıştırılmış esrar, 2 tabanca, 3 av tüfeği ve 11 tabanca fişeği ele geçirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal