Bartın'da Kaygısız Hırsızlar Girdikleri İş Yerinde Kahve İçip Keyif Yaptı

Bartın'da keyifçi hırsızlar soygun için girdikleri ayakkabıcı dükkanında kahve içip, televizyondan dizi izledi.

09.10.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-14:10)

Hırsızlar keyfine baktı! Soygun amaçlı girdikleri ayakkabıcı dükkanında hiç acele etmeden ve güvenlik kameralarına takılma kaygısı olmadan kendilerine ayakkabı modeli seçen 2 kişi, kahve içip, televizyondan dizi izledi.

Yakalanma kaygısı duymayan hırsızların ışıkları da kapatmadığı gözden kaçmadı.

Belki de Bartın İl Emniyetini'nin şimdiye dek gördüğü en kaygısız hırsızlar olan bu kişilerin para, ayakkabı, ceviz ve kola çaldığı belirlendi.

Çok geçmeden yakalanan kaygısız hırsızlar U.K. ve N.G., İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen işletme sahibi Serdar Şaldırak şu açıklamayı gerçekleştirdi:

''Çarşamba günü sabah geldiğimizde işte yan taraftaki ağabey  kameralarına bakıyor. Hırsızlık olayı gerçekleşti diyor. Dükkanımda ayakkabılar kayıp diyor. Bizim dükkanımızda kamera kaydı yok. Onların dükkanında kamera kaydını izliyoruz.

Dükkanımızda ayakkabılar eksik. İki tane şahıs giriyor gecenin saat 02.30 sularında filan. Buraya giriyorlar. Yazar kasayı filan kurcalıyorlar.

Bozuk paralar var bozuk paraları alıyorlar. Yaklaşık 10 çift filan ayakkabı alıyorlar bizim dükkandan. Hatta girdiklerinde utanmamış gibi televizyon izliyorlar.

Işıkları yakıyorlar. Bizim dükkandan çıktıktan sonra yan taraftaki ağabeyin dükkanına giriyorlar. O arada kamerayı filan bozmaya çalışıyorlar. Yaklaşık yarım saat filan kalıyorlar.

Oranında ışığını yakıyorlar. Oradan da iki çift ayakkabı alıyorlar. Oradan çıkınca da bir yandaki ağabeyin dükkanına giriyorlar. İç kapısı kitli olduğu için oradan bir şey alamıyorlar.

Oradan da çıktıktan sonra karşıdaki ağabeyin cevizlerini almışlar. Hemen çaprazındaki kahveden kola filan almışlar. Biz bu şahıslardan şikayetçi olduk. Bartın Belediyesi'nden de buranın ön taraflarını kapatmak için izin istiyoruz. Kapalı tente olarak.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal