Barış Yarkadaş'tan İBB'nin Araç Şovuna Komik Yorum

Hizmet araçlarının makam aracı gibi Yenikapı'ya getirilmesi ile alakalı açıklamalar yapan Barış Yarkadaş, ''Sözleşmesi bitenler gönderilecek, diğerleri kullanılacaktı. Bu mesele İBB'nin dışında gelişti'' şeklide komik bir savunma yaptı.

07.09.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-14:20) Barış Yarkadaş'tan İBB'nin Araç Şovuna Komik Yorum

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, HaberTürk’te katıldığı programda açıklamalar yaptı. Yarkadaş kullandığı ifadelerle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yenikapı’ya çektirdiği araçlar için ortaya attığı ‘israf’ gerekçesini çürüttü.

KOMİK SAVUNMA: SÖZLEŞMESİ BİTMİŞ OLANLAR AYIKLANACAKTI

CHP’li eski vekil, ''Buraya getirilen araçlar sözleşmesi sona ermiş araçlar. Arada hatalar olmuş mu olmuş. Esasen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin planı şuydu; tüm araçlar Pazar gününe dek oraya toplanacaktı. Bunların içinden hizmet süresi bitmiş, kiralama dönemi bitmiş olanlar kalacaktı diğerleri ayıklanarak görevine devam edecekti. Fakat bu konunun araçların Yenikapı'ya getirilmesinin sonrasında birden bire sosyal medyaya yansıdı.'' dedi.

''İBB'NİN DIŞINDA GELİŞTİ KONU''

Meselenin İBB yetkililerinin inisiyatifi dahilinde olmadığını iddia eden Yarkadaş, ''Bu konu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dışında gelişti'' diye konuştu. Sözleşmesi sona ermiş olan araçların ayıklanması için niçin hizmet araçlarının tamamının Yenikapı'ya götürüldüğüne yönelik ise açıklama yapamadı. Barış Yarkadaş bu sözleri ile Ekrem İmamoğlu'nun "Bu araçlar ihtiyaç fazlası" ve Canan Kaftancıoğlu'nun "Bu yalnızca başlangıç" sözlerini de yalanlamış oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal