Barış Pınarı Harekatı'nda 342 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanı Akar; harekatın planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini ve bölgede 342 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

11.10.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-18:15)

Milli Savunma Bakanı Akar; harekatın planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini ve bölgede 342 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat’ın doğusunda yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nın planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini, şu ana kadar 342 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, "Başladığımız faaliyeti inşallah alnımızın akıyla başarıyla tamamlayacağız." diye konuştu. 

Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Bakanlıkta yaptığı görüşmede, harekatta gelinen son duruma yönelik açıklamalar gerçekleştirdi.

Harekat sahasından aynı zamanlı yayınlanan görüntüler eşliğinde düzenlenen toplantıda Akar, harekat sahasında her türlü önlemin alındığını belirtti.

Akar, "Hedefimiz, Fırat’ın doğusunda DEAŞ, PKK/PYD-YPG başta olmak üzere teröristlerin varlığını sonlandırmak ve burada bir barış koridoru tesis ederek ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin kendi topraklarına, evlerine dönmelerini sağlamaktır." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal