Bar Cinayeti Sanığı 7 Yıl Sonra Yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde, 7 yıl önce bar işletmecisi Erkan Kaya'nın öldürülmesine ilişkin davada 25 yıl hapis cezasına çarptırılan İhsan Tanrıkulu yakalandı.

28.02.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-15:12) Bar Cinayeti Sanığı 7 Yıl Sonra Yakalandı

İzmir'de, 2013 yılının Eylül ayında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Küçük Park'ta bar işleten Erkan Kaya, iş yerinden ayrıldıktan sonra aynı sokakta bulunan bir apartmanda yaşayan arkadaşına uğradı. Kaya’yı, apartmana giriş yaptıktan sonra arkasından gelen bir grup, tekme ve yumruklarla dövdü. Saldırganlar, Kaya’yı bıçakladıktan sonra kendilerini bekleyen bir arayla olay yerinden ayrıldı. Erkan Kaya ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otopside Kaya’nın göğsüne isabet eden bıçak darbesinden dolayı yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayın ardından polis, İhsan Tanrıkulu, Serdar G., Sidar G. ve Süleyman Y. oldukları belirlenen saldırganları gözaltına aldı. Serdar G. tutuklanırken, İhsan Tanrıkulu, Sidar G. ve Süleyman Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan yargılama sonunda ise Serdar G. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken İhsan Tanrıkulu 25 yıl, diğer iki sanık ise 10'ar ay ceza aldı.

Kararın onanmasının ardından ortadan kaybolan İhsan Tanrıkulu'nun, Antalya'da olduğu belirlendi. Kepez Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalanan Tanrıkulu, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal