Bank Asya'nın Kurucu Ortağı Kaçak FETÖ'cü Ankara'da Yakalandı

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından FETÖ firarisi Kamil Yavuz M, Ankara'da gerçekleştirilen operasyon sonucunda sahte kimlikle yakalandı.

07.11.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 07.11.2020-13:01) Bank Asya'nın Kurucu Ortağı Kaçak FETÖ'cü Ankara'da Yakalandı

FETÖ/PDY'ye yönelik gerçekleştirilen operasyon sonucunda, Bank Asya'nın kurucu ortaklarından biri olan kaçak sanık Kamil Yavuz M, üzerinde sahte kimlikle Ankara'da bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çankaya ilçesinde FETÖ/PYD'ye operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonda FETÖ kaçağı Kamil Yavuz M, üzerinde başka biri için düzenlenmiş kimlik ile yakalandı.

Emniyet güçlerinin operasyonları sonucu Kamil Yavuz M'nin, örgütün 'Türkiye mütevelli heyeti'nde olan himmet ağının kritik anlarından ve Bank Asya'nın kurucu ortağı olduğu, kendisi ile ilgili FETÖ idarecisi olduğuna ilişkin pek çok beyan olduğu ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi.

'HİMMET PARALARINI LEGALLEŞTİREN KİŞİDİR'

İzmir'de etkin pişmanlıktan faydalanan bir zanlının verdiği ifadesinde, Kamil Yavuz M. ile ilgili 'FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir' ifadeleriyle beyan verdiği ve Kamil Yavuz M. ile ilgili İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş arama kaydı olduğu ortaya çıktı.

SÜREKLİ KILIK DEĞİŞİKİĞİ YAPTI

Diğer taraftan, hala örgütün finansal yapılanması içinde idarecilik yaptığı belirlenen şüphelinin, bugüne dek yakalanmamak için sık sık kılık ve adres değiştirdiği tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal