Bakırköy'de Seyir Halindeki Aracın Üzerine Ağaç Devrildi

İstanbul Bakırköy'de seyir halindeki bir aracın üstüne ağaç devrildi. Kaza sırasında aracın içinde olan anne ve oğlu kazayı yara almadan atlattı. Dev ağaç aracın üzerinden vinç yardımı ile kaldırıldı.

17.11.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-14:14) Bakırköy'de Seyir Halindeki Aracın Üzerine Ağaç Devrildi

İstanbul Bakırköy'de, bir ağaç seyir durumundaki otomobilin üstüne devrildi. Araçta olan anne ve çocuğu kazayı yara almadan geçirdi.

SEYİR HALİNDEYKEN ÜZERLERİNE AĞAÇ DEVRİLDİ

Olay, Şenlikköy Florya Caddesi üstünde cereyan etti. Alınan bilgiye göre, oğlunun veli toplantısı için yola koyulan Sevim Kaman'ın idaresindeki 34 SJ 5482 plakalı aracın üstüne yol kenarında yer alan bir ağaç devrildi. Bir anda neye uğradığını şaşıran kadın sürücü ve oğlu, korku dolu anlar yaşadı. Kazayı yara almadan geçiren anne ve oğul, durumu hemen polis birimlerine haber verdi.

"ÖLEBİLİRDİK, OĞLUM ÇOK KORKTU"

Olayı aktaran Sevim Kaman, "Seyir durumundayken ağaç birden üstümüze devrildi, çok korktuk. Ağaca bakım falan yapıyorlar zannedersem, koca ağaç nasıl devrildi Allah korudu yani. Ölebilirdik, içinde oğlum vardı. Belediyeden zaten şikayetçiyiz, ağaçlara bakım yapılmamış koca ağaç nasıl üstümüze devrildi? Bakırköy Belediyesi hiç bakım yapmıyor galiba, parası yokmuş zannedersem. Vinç gelmedi oğlumun toplantısına gidemedim. Oğlum zaten çok korktu, ben çok korktum yani kıl payı kurtulduk açıkçası.

"2 SAAT MAĞDUR KALDIM"

Cam parçalanabilirdi, tepemize düşebilirdi, otomobilin tepesine gelse ezilebilirdik. Çok büyük, çok kalın bir ağaç. Çok korktuk yani. Bakırköy Belediyesi şu anda bizi mağdur ediyor. Şikayetçiyim ben iki saat burada mağdur kaldım" dedi.

OTOMOBİL ÜZERİNDEKİ AĞAÇ VİNÇ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Olayın sonrasında bölgeye itfaiye birimleri ve polis gönderildi. İtfaiye birimleri önce ağacı kesmek istedi fakat kadın sürücü, aracının zarar görebileceğini ifade ederek vinç yardımıyla kaldırılmasını talep etti. Olay yerine davet edilen vinç, ağacı halatlar yardımıyla kaldırarak otomobili çıkardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal