Bakanlık Çığ Tehlikesine Karşı Yürüyüş Güzergahlarını Belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kış aylarında terörle mücadele eden güvenlik güçleri için çığ tehlikesine karşı emniyetli yürüyüş güzergahları oluşturuldu.

07.10.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-10:57)

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kış aylarında terörle mücadele eden güvenlik güçleri için çığ tehlikesine karşı emniyetli yürüyüş güzergahları oluşturuldu.

Bakanlık tarafından gündeme aktarılan açıklamada, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğünün yürüttüğü emniyetli yürüyüş güzergahları çalışmasına yönelik açıklama gerçekleşti.

 ‘10 İLDE ÇIĞ BAŞLANGIÇ BÖLGELERİ VE EMNİYETLİ YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI’

Her koşulda vatan savunmasını yerine getiren güvenlik güçlerinin özellikle kış aylarında çığ tehlikesiyle karşılaşabildiği hatırlatılan açıklamada, "Maalesef kahraman askerlerimiz kışın yürütülen bu operasyonlarda çığ sebebiyle şehit de düşebiliyor. Bu minvalde Tarım ve Orman Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığının talepleri doğrultusunda kış aylarında terörle mücadele faaliyetlerinde kullanılmak üzere, öncelikli olarak 10 ilde 'Potansiyel Çığ Başlangıç Bölgeleri ve Emniyetli Yürüyüş Güzergahları'nı belirlemişti." cümleleri yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal