Bakan Selçuk Açıkladı: Kurban Bayramı Tatili 1 Hafta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı'nda 1 haftalık bayram izni olacak.

28.07.2020-13:44 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-15:59) Bakan Selçuk Açıkladı: Kurban Bayramı Tatili 1 Hafta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kurban Bayramı'nda 1 haftalık bayram izni olacağını açıkladı. Bakan Selçuk, izinden yaşlı ve engelli vatandaşların faydalanacağını söyledi.

Bu doğrıltuda açıklama yapan Bakan Selçuk ''Önümüzdeki Kurban Bayramında da yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bayramlaşma kutlamasından mahrum kalmasını istemedik. Bu bayram yaşlı ve engelli vatandaşlarımız ailelerinin yanına 1 hafta izinli gidebilecekler. Büyüklerimizden ve yakınlarından ricam, sosyal mesafe kurallarına uyarak bu bayramı geçirmemiz yönünde'' ifadelerini kullandı.

İzin dönüşleri yeniden gelen kişilerin  izole edilmeden huzurevlerine alınmadığını söyleyen Bakan Selçuk, ''Negatif test sonrasında en az 7 gün süresince kuruluşlarımızda sosyal izolasyon kurallarına riayet edecekler

Pandemi sürecinde yaşlılarımızın ve engellilerimizin yanında olan, gece gündüz demeden onlara yardımcı olan personelimize özverili çalışmaları için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal