Bakanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Batman'da PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Cavuş Özgür Can İnce'nin ailesini ziyaret etti.

09.10.2018-08:33 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-08:27) Bakanlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Batman'da PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Cavuş Özgür Can İnce'nin ailesini ziyaret etti. Şehidimiz Özgür Can İnce'nin Etimesgut ilçesindeki evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Soylu ve Selçuk'un yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Ankara Valisi Ercan Topaca, baba Ömer İnce ve şehidin kardeşi Ayhan İnce ile görüşerek taziyelerini iletti.

Şehidimizin babası ve kardeşi ile bir süre sohbet eden Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, daha sonra şehidin annesiyle görüştü. Bakan Süleyman Soylu, şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra telefonla aradığı Başkan Erdoğan'ı şehidin babası ile görüştürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da şehidimizin babası Ömer İnce'ye başsağlığı diledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal