Bakan Varank, Ali Babacan'a Sert Çıktı: Asıl Utanç Verici Olan Twitter'ın Yanında Olmak

Twitter'ın kapattığı hesaplar için "Utanç verici" diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan sert bir yanıt geldi. Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır." dedi.

13.06.2020-09:27 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-08:57) Bakan Varank, Ali Babacan'a Sert Çıktı: Asıl Utanç Verici Olan Twitter'ın Yanında Olmak

Geçtiğimiz günlerde Twitter, Türkye'de birçok hesabı kapatırken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konuyla ilgili paylaşım yapmış ve "Utanç verici bir haber." değerlendirmesinde bulunmuşmuştu. 

Babacan'ın bu paylaşımına cevap veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır. Bu arkadaş istiyor ki; Türkiye, ABD'li şirketlerin, Batıdaki üniversitelerin sipariş raporlarıyla yönetilsin. Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal