Bakan Soylu'dan 'Yıldırım-1 Cudi Operasyonu' Açıklaması

Bakan Soylu'dan 'Yıldırım-1 Cudi operasyonu' hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

14.07.2020-22:15 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-22:12) Bakan Soylu'dan 'Yıldırım-1 Cudi Operasyonu' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin ve Rize'deki programlarının ardından beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile helikopterle geldiği Erzurum Bölge Jandarma Komutanlığında, hafta sonu Şenkaya ilçesi kırsalında gri kategoride bir teröristin etkisiz hale getirildiği ve 2 teröristin de teslim olduğu operasyonda görev alan jandarma ve polis ekipleriyle bir araya geldi. Soylu, "Bugün Cudi’de, 15 Temmuzdaki en genç şehidimiz olan Halil İbrahim Yıldırım anısına başlattığımız 'Yıldırım-1 Cudi' operasyonu inşallah terör örgütüne sizin vurduğunuz gibi büyük bir darbeyi ortaya koyacaktır." sözlerine yer verdi.

Bakan Soylu, Artvin ve Rize'deki programlarının ardından beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile helikopterle geldiği Erzurum Bölge Jandarma Komutanlığında, hafta sonu Şenkaya ilçesi kırsalında gri kategoride bir teröristin etkisiz hale getirildiği ve 2 teröristin de teslim olduğu operasyonda görev alan jandarma ve polis ekipleriyle toplandı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz ve Erzurum Valisi Okay Memiş, Bakan Soylu'ya burada operasyon hakkında bilgi verdi.

Soylu, burada yapmış olduğu açıklamada, jandarma ve polislerin son bir haftada kendilerine büyük bir onur yaşattıklarını söyledi.

Şehit ve gazi ailelerine minnet ve şükran dileklerinde bulunan Soylu, "Bu operasyonun alınan istihbaratların değerlendirilmesi devam ederken adım adım hep takibinde olduk. Hep duamız sizinle oldu. Bu önemliydi." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal