Bakan Soylu'dan Kendisini Ağır İfadelerle Eleştiren Barış Atay'a Jet Yanıt

TİP Milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik ağır ifadelerine Bakan Soylu'dan jet cevap geldi. Süleyman Soylu, kendisine 'tecavüz kollayıcı' gibi çirkin bir ifade kullanan Atay'a 'Benden tecavüzcü kollayıcı olmaz da senden tam tecavüzcü olur' dedi.

31.08.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-11:02) Bakan Soylu'dan Kendisini Ağır İfadelerle Eleştiren Barış Atay'a Jet Yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, sosyal medya (twitter) üzerinden birbirlerine sert ifadeler kullandı. TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, Siirt'te intihar eden 18 yaşındaki İpek Er'e 'nitelikli cinsel saldırı' suçlaması ile tutuklandıktan sonra kaçmama durumundan serbest bırakılan Musa Orhan'ı kastederek, Bakan Soylu'ya 'Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın' ifadesini kullandı. Bakan Süleyman - Soylu ise, Atay'ın çirkin paylaşımına, 'Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da Senden tam tecavüzcü olur' ifadeleriyle yanıt verdi.

BAKAN  SOYLU'YA VATANDAŞ SAHİP ÇIKTI

TİP Millet Vekili Barış Atay'ın çirkin ithamlarına okkalı bir yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu'ya karşı başlatılan karalama kampanyası ters tepti. Sosyal medya üzerinden (twitter) SoyunSoylansın başlığı altında Süleyman Soylu'ya binlerce sosyal medya kullanıcısı destek verdi.



ATAY, BAKAN SOYLU'YA ÇİRKİN İFADELERLE YÜKLENDİ

Şırnak'ta İpek Er'e cinsel saldırı yapmaktan yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a ait olduğu öne sürülen telefon mesajları ile alakalı Milletvekili Barış Atay paylaşımı yaptı. Atay, konu olan mesajlaşmaları alıntılayarak Bakan Soylu'yu etiketledi ve 'Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız.' gibi çirkin ifadelere kullanarak paylaşımda bulundu.

'SENDEN TAM TECAVÜZCÜ OLUR'

Bakan Soylu da, Atay'ın ifadelerine şu sözlerle yanıt verdi:

'Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da Senden tam tecavüzcü olur... Tuma'nın kollayıcısı Dikkat yakalanma...'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal