Bakan Soylu Teröristler İçin Talimatı Verdi: Lime Lime Edin

Dün PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu Diyarbakır'da 5 vatandaşımız şehit oldu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Lime lime edin." talimatı verdi.

09.04.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-10:33) Bakan Soylu Teröristler İçin Talimatı Verdi: Lime Lime Edin

Dün Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK terör örgütü odun toplamaya giden vatandaşlara bombalı saldırı düzenledi. Hain saldırı sonrası 5 vatandaşımız şehit olurken, saldırıya yönelik birçok kınama geldi.

"İBRET OLSUN DİYE RESİMLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili olarak Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye değerlendirmelerde bulundu. Selvi, bakanın kendisine aktardığı sözlere, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuştum. Operasyon talimatını vermiş, bölgeyle irtibat halindeydi. "Bölge komutanını aradım. 'Bulunca lime lime edin' diye talimat verdim" dedi. PKK'nın ekmek parası peşindeki sivil vatandaşlara yönelik bu katliamını tarihe not düşmek gerektiğini söyledi. Geçmişte bu tür eylemler etkili oluyordu. Bölge halkını sindiriyor, Türkiye'nin moralini bozuyordu. Ama artık o günler geride kaldı. İçişleri Bakanı Soylu, "Etkisiz hale getirilen teröristlerin fotoğraflarını pek paylaşmayız ama ibret olsun diye bunların resimlerini paylaşacağız" dedi." şeklindeki ifadelerle yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal