Bakan Soylu: Sol Örgütlerin Kırsal Kadroları Tamamen Tasfiye Edilmiştir

Sol örgütlerin kırsal kadrolarının bugün tamamıyla tasfiye edildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kalan bir iki kişinin de Avrupa'ya kaçma gayretinde olduğunu bildirdi.

15.01.2021-17:00 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-17:00) Bakan Soylu: Sol Örgütlerin Kırsal Kadroları Tamamen Tasfiye Edilmiştir

Bakan Soylu, 'Türkiye-Etiyopya 8. Dönem Karma Ticari, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Komisyonu Toplantısı'na katılım sağladı.

Komisyonda var olan terör gruplarına ilişkin açıklama yapan Bakan Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın kadrosuyla ilgili açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı:

"PKK'ya yılda 5 bin kişi katılırdı, geçen yıl sadece 52 kişi katılmıştır. Kandırdıkları o 52 kişiyi de geç olmadan onlardan kurtaracağız.

Sol örgütlerin kırsal kadroları bugün tamamen tasfiye edilmiştir, 1-2 kişi ya vardır ya yoktur. Onlar da Avrupa'ya kaçma telaşında." 

İçişleri Bakanı Soylu aynı zamanda, "Türkiye'nin 15 Temmuz'dan sonra yaşadığı değişim ve gelişim tarihin hiçbir döneminde yaşanmamıştır. Yerli ve millilik alelade bir söylem değildir, bu ülkenin bu milletin Türkiye'nin 21. yüzyıl stratejisidir." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal