Bakan Soylu İmzaladı! 81 İle Korona Virüs Genelgesi

İran'da ölümlerin yaşanmasının ardından korona virüs salgınına karşı önlemler almaya devam eden Türkiye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzası ile 81 ilde alınması gereken tedbirlere yönelik bilgilendirme yaptı.

25.02.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-16:35) Bakan Soylu İmzaladı! 81 İle Korona Virüs Genelgesi

Çin'in Vuhan kentinden yayılan korona virüs için üst düzey önlemler alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzası ile 81 ildeki valilikler, İl Emniyet Müdürlükleri, İl Jandarma Komutanlıkları, İl Göç Müdürlükleri ile hudut sınır kapılarına 'Hudut kapılarında alınması gereken tedbirler'le ilgili bilgilinedirme yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve diğer bakanlıklarla koordineli bir şekilde alınan karar, İçişleri Bakanlığı tarafınan valiliklere bildirildi.

Genelgenin ardından İran ile Türkiye arasında kara ve demir yolu geçişlerine imkan veren Ağrı/Gürbulak, Van/Kapıköy, Hakkari/Esendere, Iğdır/Dilucu kara hudut kapıları ile Van/Kapıköy demir yolu hudut kapısı geçici süreyle giriş-çıkışlara kapatıldı.

Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı son açıklamalarda ülkemizde korona virüs vakasına rastlanmadığının altı bir kez daha çizildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal